Newsletter 2017092901 Zobrazit online? Klikněte zde

Novoroční přání 2018

Novoroční přání 2018

Vánoční a novoroční přání pro rok 2018 už na vás čekají na našem webu. Rozesílání vánočních přání je tradice stará skoro 200 let a není nic krásnějšího, než když dostanete ručně psané přáníčko a víte, že na vás vaši blízcí myslí. Rok 2018 se ponese ve znamení vztahů, lásky a inspirace. Udělejte letos radost svým blízkým, kolegům v práci, vašim zaměstnancům nebo obchodním partnerům.

e-shop

Soutěž pro všechny nevěsty!

Budete mít příští rok svatbu a chtěli byste krásné fotky z celého svatebního dne? Máme pro vás soutěž o fotografa na vaši svatbu zdarma. Soutěž bude probíhat už v říjnu na našem Facebooku, kde se také dozvíte bližší informace a jak se do soutěže můžete zapojit! Určitě nás tedy na Facebooku nezapomeňte sledovat, ať vám nic neuteče!

více zde

Nová kolekce svatebních doplňků

Již brzy se můžete těšit na úplně novou kolekci, kterou vám představíme. Nádherné květinové motivy okouzlí nejednu nevěstu a na vaší svatbě budou prostě zářit. A výběr bude opravdu veliký - krabičky všech velikostí - na výslužku, na makronky, oříšky a dárečky, talířky na zákusky, košíčky na cupcake, svatební kniha a v neposlední řadě samozřejmě i svatební oznámení.

více zde


Facebook


Instagram


Website


Youtube